Onze-leveranciers
 Wij doen niet aan pakjes en zakjes. Alle sauzen, salades, smeersels, taarten en koekies maken we zelf. Alle dierlijke producten voldoen aan de hoogste normen van diervriendelijkheid. Onze broodjes zijn ambachtelijk bereid. We werken zoveel mogelijk samen met lokale producenten die kwaliteit, duurzaamheid en een beter dierenleven hoog in het vaandel dragen. Hier stel je zelf je pakket samen. Biologisch waar mogelijk, zoveel mogelijk lokaal en duurzaam, en altijd diervriendelijk.Voorne-Putten, Hoekse Waard en Goeree-Overflakkee hebben veel te bieden op dat gebied. Boeren die volgens de laatste technieken op duurzame wijze hun groenten telen. Veeboeren die veel aandacht besteden aan diervriendelijkheid. Kaasboeren die het dier voorop hebben staan, en ambachtlijk hun producten maken.

Wij werken graag met hen samen. Omdat we trots zijn op de Zuid-Hollandse Eilanden, het milieu niet te zwaar willen belasten, maar ook omdat we graag met verse ingrediënten werken. De smaak van de Zuid-Hollandse Eilanden proef je bij ons dan ook. Grote kans dat de kroten waar je gisteren nog langskwam, vandaag op je broodje liggen!

Onze leveranciers:
Kaasboerderij de Westplaat

Dit nog een echt familiebedrijf. Vanuit hun boerderij in Sommelsdijk maakt familie Van Schaik op ambachtelijke wijze de lekkerste producten, terwijl de dieren nog gewoon in de weide staan. Wij halen hier onze kazen en zuivel. 

De Proefschuur
Deze coöperatie zorgt vanuit hun logistiek centrum als geen ander voor Voorne-Putten op je bord. In Tinte verzamelt De Proefschuur landbouwproducten van lokale boeren. Een levering in de middag van dit bedrijf, betekent dat de groenten nog diezelfde morgen zijn geoogst. Al onze garnituren komen hier vandaan. Verser wordt het niet!

Geitenboerderij De Mekkerstee
De geiten van deze kaasmakerij wanen zich in een welnesscentrum. In de winter lekker warm binnen op schone stro, in de zomer lekker buiten in de weide. Een bezoek aan De Mekkerstee brengt zelfs de drukte mens tot rust. Al die rust proef je terug in de smaak. Wij halen hier onze geitenkaas.

Bakkerij Manintveld
Vijf generaties lang bakt Manintveld haar brood voor de mensen uit Rockanje en omstreken. Hofleveranciers, prijswinnaars en de beste rondo's van het land. Wij halen hier al onze broodjes. Bovendien bakt Manintveld een speciaal zonnepit Toscaans donker exclusief voor ons!

Westvoomes Weidevlees
Gelegen in Oostvoorne is dit gemengde bedrijf bijna helemaal zelfvoorzienend. Men verbouwt zelf het voer voor de koeien, die als het maar even kan gewoon in de weide staan. De goede verzorging proef je in het vlees. Al onze rundvleesproducten komen hiervandaan.

Limburgs Kloostervarken
Dit is de enige uitzondering op ons lokale beleid. Diervriendelijkheid is er de oorzaak van dat we varkensvlees uit Limburg halen. Samen met de  Cisterciënsermonniken van Abdij Lilbosch, levert Livar het lekkerste varkensvlees van ons land. Geduld, respect en optimale vrijheid voor de dieren zorgen voor een prachtig produkt. Wij deden eerder zaken met hen, door op markten pulled pork te verkopen. Met enige trots beleggen we nu onze broodjes met Limburgs Kloostervarken.

Eibaar
In Den Bommel op Goeree-Overflakkee houdt de familie Baar hun kippen. Die vogels kunnen vrij naar buiten lopen en scharrelen zelf hun voedsel bij elkaar. De scherpe punten aan hun snavels mogen ze houden, ze eten niet genetisch gemanipuleerd voer en groeien op zonder antibiotica. Dat alles zorgt voor een heerlijk ei!Geen producten
Hammetje en Bammetje Maarland Noordzijde 90 3231 CH Brielle KVK: 63115921 BTW: NL002015926B07