Over-ons
Zes jaar geleden verhuisde Rob naar Brabant om bij Renske te wonen. Getogen als hij was op Voorne-Putten stelde hij een voorwaarde: als de kinderen het huis uit zijn, dan verhuizen we naar Brielle. In de tussentijd openden Rob en Renske een bakkerijtje. Kenmerken: duurzaam, diervriendelijk, geen pakjes en zakjes en  origineel. Toen deed de gelegenheid zich voor om terug te keren naar Voorne-Putten. Een dilemma was geboren: verhuizen, of het winkeltje houden. Na een jaar proefdraaien was de verhuurder redelijk doch beslist: of voor vijf jaar huren, of helemaal niet meer. Kwam dat even goed uit! We huurden helemaal niet meer, en gingen naar Brielle. 

Rob verdiende zijn sporen als freelance kok voor landelijke bedrijfscateraars als Hutten, Eurest, Appel en Vermaat. Ondertussen had hij zijn eigen concept als pitmaster bij De Borrelfabriek, en verzorgde hij de afgelopen jaren alle barbecues voor Soia in Utrecht. Renske werkte als docent in het hoger onderwijs, maar bleef zich verdiepen in haar grote liefhebberij: eten, eten bereiden en eten zo lekker mogelijk maken. In die hoedanigheid werkte ze veel met Rob samen.



Geen producten
Hammetje en Bammetje Maarland Noordzijde 90 3231 CH Brielle KVK: 63115921 BTW: NL002015926B07